Njoftime

Fillimi i vitit të ri shkollor 2021-2022, Prefektja Qarkut Shkoder kërkoi angazhim maksimal

Fillimi i vitit të ri shkollor 2021-2022, bëri bashkë përfaqësues të institucioneve qendrore në nivel vendor dhe organeve të qeverisjes vendore përgjegjëse, në një takim konsultativ mbi planin e masave të marra për garantimin e sigurisë dhe shërbimeve ndaj nxënësve në institucionet arsimore publike dhe jo publike Qarku Shkoder. Prefektja Qarkut Shkoder, zj.Majlinda Angoni, kërkoi …

Fillimi i vitit të ri shkollor 2021-2022, Prefektja Qarkut Shkoder kërkoi angazhim maksimal Read More »

Zhvillohet takimi i dytë koordinues për zbatimin e masave në menaxhimin e sezonit turistik

Në prag të çeljes së sezonit turistik, zhvilluam takimin e dytë koordinues për zbatimin e masave në menaxhimin e një sezoni turistik sa më të suksesshëm. I pranishëm në takim ishte zv.Ministri i Brendshëm, z.Besfort Lamallari, së bashku me kryetarë të Bashkive #QarkuShkodër, drejtues vendorë të Policisë dhe drejtues të IKMT. Në takim u diskutua …

Zhvillohet takimi i dytë koordinues për zbatimin e masave në menaxhimin e sezonit turistik Read More »

Prefektja e Qarkut Shkodër pret në takim Shefin e Prezencës së OSBE-së në Tiranë Vincenzo Del Monaco

Prefektja e Qarkut Shkodër, zj.Majlinda Angoni, priti në takim Shefin e Prezencës së OSBE-së në Tiranë, Vincenzo Del Monaco. Në fokus të takimit ishin zhvillimet më të fundit në vend dhe rekomandimet e raportit paraprak të OSBE/ODHIR për zgjedhjet parlamentare të mbajtura më 25 prill 2021. Prefektja Angoni e vlerësoi punën e mirë që Prezenca …

Prefektja e Qarkut Shkodër pret në takim Shefin e Prezencës së OSBE-së në Tiranë Vincenzo Del Monaco Read More »