Zhvillohet takimi i dytë koordinues për zbatimin e masave në menaxhimin e sezonit turistik

Në prag të çeljes së sezonit turistik, zhvilluam takimin e dytë koordinues për zbatimin e masave në menaxhimin e një sezoni turistik sa më të suksesshëm.

I pranishëm në takim ishte zv.Ministri i Brendshëm, z.Besfort Lamallari, së bashku me kryetarë të Bashkive #QarkuShkodër, drejtues vendorë të Policisë dhe drejtues të IKMT.

Në takim u diskutua rëndësia e zbatimit të Planit të Veprimit për sezonin turistik 2021, si dhe bashkëveprimi mes aktorëve publik, Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë Shtetit dhe IKMT për çështjen e ndërtimeve pa leje, duke kërkuar zbatimin e ndryshimeve të Kodit Penal dhe Urdhrin e Ministrit të Brendshëm.

Në cilësinë e Zv. Ministrit të Brendshëm, z.Besfort Lamallari theksoi rolin dhe rëndësinë që kanë strukturat përgjegjëse për menaxhimin e një sezoni turistik cilësor në garantimin e mbrojtjes së territorit.

Në përfundim të takimit nga ana e Prefektit u kërkua krijimi i urave të bashkëpunimit për gjetjen e zgjidhjeve efiçente në funksion të garantimit të kushteve, sigurisë, qetësisë dhe standardeve të larta për çdo turist në Qarku Shkodër.

Shpërndaje

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Të ngjashme..

Njoftime

Reduktimi i Rrezikut nga Fatkeqësite Natyrore

Në kuadër të zbatimit të aktiviteteve të projektit “Katastrofat nuk njohin kufij 2”, Prefekti i Qarkut Shkodër në bashkëpunim me Universitetin e Shkodrës, Departamentin e