Vetëdeklarimi i adresës

Nxito të vetëdeklarosh adresën ku banon dhe akseso lehtësisht të gjitha shërbimet publike. Një adresë e saktë ju lehtëson marrjen e shërbimeve të urgjencës apo të zjarrëfikëses në raste nevoje.
Me vetëdeklarim e banesës tënde nëpërmjet Postës Shqiptare përfito shërbimet publike që të nevojiten, drejtpërdrejt në shtëpinë tuaj pa vonesa dhe gabime.
Bëj vetëdeklarimin në e-Albania ose drejtohu në sportelet e Gjendjes Civile

Shpërndaje

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Të ngjashme..

Njoftime

TASK FORCA VENDORE ANTIKANABIS

Ditën e sotme, datë 14 Shkurt 2022 në Zyrën e Prefektit të Qarkut u zhvillua takimi i Task Forcës Vendore Antikanabis, lidhur me realizimin e