Vetëdeklarimi i adresës

Nxito të vetëdeklarosh adresën ku banon dhe akseso lehtësisht të gjitha shërbimet publike. Një adresë e saktë ju lehtëson marrjen e shërbimeve të urgjencës apo të zjarrëfikëses në raste nevoje. Me vetëdeklarim e banesës tënde nëpërmjet Postës Shqiptare përfito shërbimet publike që të nevojiten, drejtpërdrejt në shtëpinë tuaj pa vonesa dhe gabime. Bëj vetëdeklarimin në …

Vetëdeklarimi i adresës Read More »