“ Për një Shqipëri të pastër”

Super aksion pastrimi sot në Shkodër për një qytet të pastër✌️
Vijon aksioni “ Për një Shqipëri të pastër”, koordinuar nga #PrefekturaShkoder në zbatim të planit kombëtar të veprimit për pastrimin e territorit. 💪🏻
‘Për Shkodrën e pastër’, #PrefekturaShkodër me bashkëpunimin dhe kontributin e institucioneve publike bashkuan forcat dhe përveshën mëngët në pastrimin e aksit rrugor Shkodër -Hani i Hotit, si aksi kryesor mikpritës për turistët vendas dhe të huaj, në 365 ditë të vitit #QarkuShkoder i cili duhet të shkëlqejë çdo ditë.
I kemi shpallur luftë pisllekut dhe bashkë do ta çojmë deri në fund!!
BASHKË🙏
Bashkia Malësi e Madhe
Autoriteti Kombëtar i Ushqimit
Drejtoria Rajonale Tatimore
Drejtoria Rajonale e Trashegimise Kulturore
Inspektoriati Shteteror Shendetesor
IKMT
Drejtoria Rajonale e Formimit Profesional Shteteror
Inspektoriati i Punës
Drejtoria Rajonale e Punësimit
Drejtoria Rajonale e FSDKSH Shkodër
Drejtoria Rajonale e Transportit Rrugor
Posta Shkoder
Agjencia e Zonave të Mbrojtura
Drejtoria e Bujqësisë dhe Veterinarisë
ARM Lezhë
Dega e Doganës Shkodër
Zyra Vendore Arsimore

Shpërndaje

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Të ngjashme..

Njoftime

Reduktimi i Rrezikut nga Fatkeqësite Natyrore

Në kuadër të zbatimit të aktiviteteve të projektit “Katastrofat nuk njohin kufij 2”, Prefekti i Qarkut Shkodër në bashkëpunim me Universitetin e Shkodrës, Departamentin e