“ Për një Shqipëri të pastër”

Super aksion pastrimi sot në Shkodër për një qytet të pastër Vijon aksioni “ Për një Shqipëri të pastër”, koordinuar nga #PrefekturaShkoder në zbatim të planit kombëtar të veprimit për pastrimin e territorit. ‘Për Shkodrën e pastër’, #PrefekturaShkodër me bashkëpunimin dhe kontributin e institucioneve publike bashkuan forcat dhe përveshën mëngët në pastrimin e aksit rrugor …

“ Për një Shqipëri të pastër” Read More »