Prefekti Shkoder

Kalendari i aktiviteteve për muajin e luftës kundër trafikimit të personave Tetor 2021

  Nr. Aktivitetet që do të organizohen Njësitë e Vetëqeverisjes Vendore/Institucionet e përfshira Emërtimi Vendi Data Ora   1   Publikimi  i aktiviteteve të programuara për muajin Tetor Institucioni i Prefektit, Njësitë e vetëqeverisjes vendore, Institucionet vendore të përfshira në KRLKTP   01 Tetor   10:00 Prefekti i qarkut, Njësitë e vetëqeverisjes vendore, institucionet vendore …

Kalendari i aktiviteteve për muajin e luftës kundër trafikimit të personave Tetor 2021 Read More »

Zhvillohet mbledhja për monitorimin ndërinstitucional të mbarëvajtjes së sezonit turistik

Në vijim të një turi takimesh në të gjithë bashkitë Qarku Shkodër në kuadër të menaxhimit të sezonit turistik, Prefektja e Qarkut Shkodër, zj.Majlinda Angoni, zhvilloi mbledhjen për monitorimin ndërinstitucional të mbarëvajtjes së sezonit turistik në Bashkinë Malësi e Madhe. Me praninë e kreut të Bashkisë z.Tonin Marinaj dhe drejtuesve të tjerë të pushtetit qendror …

Zhvillohet mbledhja për monitorimin ndërinstitucional të mbarëvajtjes së sezonit turistik Read More »

Mbahet aktiviteti “Dialogu mbi lumenjtë ndërkufitarë – fokusuar në Lumin e Vermoshit si pjesë e basenit të madh të lumit Danub”

Në kuadër të Ditës së Danubit, Prefektja e Qarkut Shkodër, zj.Majlinda Angoni në bashkëpunim me #AMBU, UNDP Albania dhe kryebashkiakun e Bashkisë së Malësisë së Madhe, z.Tonin Marinaj u bënë pjesë e aktivitetit “Dialogu mbi lumenjtë ndërkufitarë –fokusuar në Lumin e Vermoshit si pjesë e basenit të madh të lumit Danub”. Në takimin e mbajtur …

Mbahet aktiviteti “Dialogu mbi lumenjtë ndërkufitarë – fokusuar në Lumin e Vermoshit si pjesë e basenit të madh të lumit Danub” Read More »

Fillimi i vitit të ri shkollor 2021-2022, Prefektja Qarkut Shkoder kërkoi angazhim maksimal

Fillimi i vitit të ri shkollor 2021-2022, bëri bashkë përfaqësues të institucioneve qendrore në nivel vendor dhe organeve të qeverisjes vendore përgjegjëse, në një takim konsultativ mbi planin e masave të marra për garantimin e sigurisë dhe shërbimeve ndaj nxënësve në institucionet arsimore publike dhe jo publike Qarku Shkoder. Prefektja Qarkut Shkoder, zj.Majlinda Angoni, kërkoi …

Fillimi i vitit të ri shkollor 2021-2022, Prefektja Qarkut Shkoder kërkoi angazhim maksimal Read More »

Zhvillohet takimi i dytë koordinues për zbatimin e masave në menaxhimin e sezonit turistik

Në prag të çeljes së sezonit turistik, zhvilluam takimin e dytë koordinues për zbatimin e masave në menaxhimin e një sezoni turistik sa më të suksesshëm. I pranishëm në takim ishte zv.Ministri i Brendshëm, z.Besfort Lamallari, së bashku me kryetarë të Bashkive #QarkuShkodër, drejtues vendorë të Policisë dhe drejtues të IKMT. Në takim u diskutua …

Zhvillohet takimi i dytë koordinues për zbatimin e masave në menaxhimin e sezonit turistik Read More »

Prefektja e Qarkut Shkodër pret në takim Shefin e Prezencës së OSBE-së në Tiranë Vincenzo Del Monaco

Prefektja e Qarkut Shkodër, zj.Majlinda Angoni, priti në takim Shefin e Prezencës së OSBE-së në Tiranë, Vincenzo Del Monaco. Në fokus të takimit ishin zhvillimet më të fundit në vend dhe rekomandimet e raportit paraprak të OSBE/ODHIR për zgjedhjet parlamentare të mbajtura më 25 prill 2021. Prefektja Angoni e vlerësoi punën e mirë që Prezenca …

Prefektja e Qarkut Shkodër pret në takim Shefin e Prezencës së OSBE-së në Tiranë Vincenzo Del Monaco Read More »