Day: October 5, 2021

Kalendari i aktiviteteve për muajin e luftës kundër trafikimit të personave Tetor 2021

  Nr. Aktivitetet që do të organizohen Njësitë e Vetëqeverisjes Vendore/Institucionet e përfshira Emërtimi Vendi Data Ora   1   Publikimi  i aktiviteteve të programuara për muajin Tetor Institucioni i Prefektit, Njësitë e vetëqeverisjes vendore, Institucionet vendore të përfshira në KRLKTP   01 Tetor   10:00 Prefekti i qarkut, Njësitë e vetëqeverisjes vendore, institucionet vendore …

Kalendari i aktiviteteve për muajin e luftës kundër trafikimit të personave Tetor 2021 Read More »

Zhvillohet mbledhja për monitorimin ndërinstitucional të mbarëvajtjes së sezonit turistik

Në vijim të një turi takimesh në të gjithë bashkitë Qarku Shkodër në kuadër të menaxhimit të sezonit turistik, Prefektja e Qarkut Shkodër, zj.Majlinda Angoni, zhvilloi mbledhjen për monitorimin ndërinstitucional të mbarëvajtjes së sezonit turistik në Bashkinë Malësi e Madhe. Me praninë e kreut të Bashkisë z.Tonin Marinaj dhe drejtuesve të tjerë të pushtetit qendror …

Zhvillohet mbledhja për monitorimin ndërinstitucional të mbarëvajtjes së sezonit turistik Read More »

Mbahet aktiviteti “Dialogu mbi lumenjtë ndërkufitarë – fokusuar në Lumin e Vermoshit si pjesë e basenit të madh të lumit Danub”

Në kuadër të Ditës së Danubit, Prefektja e Qarkut Shkodër, zj.Majlinda Angoni në bashkëpunim me #AMBU, UNDP Albania dhe kryebashkiakun e Bashkisë së Malësisë së Madhe, z.Tonin Marinaj u bënë pjesë e aktivitetit “Dialogu mbi lumenjtë ndërkufitarë –fokusuar në Lumin e Vermoshit si pjesë e basenit të madh të lumit Danub”. Në takimin e mbajtur …

Mbahet aktiviteti “Dialogu mbi lumenjtë ndërkufitarë – fokusuar në Lumin e Vermoshit si pjesë e basenit të madh të lumit Danub” Read More »

Fillimi i vitit të ri shkollor 2021-2022, Prefektja Qarkut Shkoder kërkoi angazhim maksimal

Fillimi i vitit të ri shkollor 2021-2022, bëri bashkë përfaqësues të institucioneve qendrore në nivel vendor dhe organeve të qeverisjes vendore përgjegjëse, në një takim konsultativ mbi planin e masave të marra për garantimin e sigurisë dhe shërbimeve ndaj nxënësve në institucionet arsimore publike dhe jo publike Qarku Shkoder. Prefektja Qarkut Shkoder, zj.Majlinda Angoni, kërkoi …

Fillimi i vitit të ri shkollor 2021-2022, Prefektja Qarkut Shkoder kërkoi angazhim maksimal Read More »