VIZITE STUDIMORE NË SHËRBIMIN METEOROLOGJIK USHTARAK

Në kuadër të zbatimit të aktiviteteve të projektiti “Katastrofat nuk njohin kufij 2”, institucioni i Prefektit të Qarkut Shkodër, në bashkëpunim me drejtorine e shkollës “Gjergj Vatë Martinaj”, Velipoje dhe Zyrën Vendore të Arsimit Shkodër, organizuan një vizitë studimore në ambjentet e Shërbimit Meteorologjik Ushtarak në Tiranë, për nxënësit e kalsës së 9-të të kësaj …

VIZITE STUDIMORE NË SHËRBIMIN METEOROLOGJIK USHTARAK Read More »