TRAJNIM NDËRKUFITAR PËR PARASHIKIMIN E MOTIT DHE PARALAJMËRIMIN E HERSHËM

Sot me datë 24.03.2023, në Podgoricë ka përfunduar trajnimi tre-ditor për përfaqësuesit e shërbimeve hidrometeorologjike nga Shqipëria dhe Mali i Zi me temën “Sistemet e Parashikimit dhe Paralajmërimit të Hershëm“. Në trajnim morën pjesë 27 pjesëmarrës të cilët patën mundësinë të përmirësojnë njohuritë e tyre në fushën e ngjarjeve ekstreme të motit në kuadër të …

TRAJNIM NDËRKUFITAR PËR PARASHIKIMIN E MOTIT DHE PARALAJMËRIMIN E HERSHËM Read More »