Rregjistri Kombëtar i Adresave

Në një takim me përfaqësues të Bashkive të Qarkut Shkodër dhe përgjegjësve të zyrave të gjendjes civile në Qark, diskutuam mbi rëndësinë e përfshirjes së tyre në procesin e regjistrimit dhe saktësimit të adresave të banimit. Theksuam rëndësinë e informimit të qytetarëve për procesin, duke i kushtuar një vemendje të veçantë domosdoshmërisë së saktësimit të …

Rregjistri Kombëtar i Adresave Read More »