Prefektja e Qarkut Shkodër pret në takim Shefin e Prezencës së OSBE-së në Tiranë Vincenzo Del Monaco

Prefektja e Qarkut Shkodër, zj.Majlinda Angoni, priti në takim Shefin e Prezencës së OSBE-së në Tiranë, Vincenzo Del Monaco. Në fokus të takimit ishin zhvillimet më të fundit në vend dhe rekomandimet e raportit paraprak të OSBE/ODHIR për zgjedhjet parlamentare të mbajtura më 25 prill 2021. Prefektja Angoni e vlerësoi punën e mirë që Prezenca …

Prefektja e Qarkut Shkodër pret në takim Shefin e Prezencës së OSBE-së në Tiranë Vincenzo Del Monaco Read More »