KATASTROFAT NUK NJOHIN KUFIJ 2

Katastrofat nuk njohin kufij

Në kuadër të thirrjeve të dyta të Programit të Bashkëpunimit Ndërkufitar Mal i Zi – Shqipëri, 2014 – 2020, institucioni i Prefektit të Qarkut Shkodër, në rolin e përfituesit, ka filluar me datë 1 Mars 2021, zbatimin e fazës së dytë të projektit “Katastrofat nuk njohin kufij 2”. Projekti synon përmirësimin e kapaciteteve logjistike dhe …

KATASTROFAT NUK NJOHIN KUFIJ 2 Read More »