ipa2

FUSHATË NDËRGJEGJËSUSE MBI RREZIQET NATYRORE NË SISTEMIN SHKOLLOR PARAUNIVERSITAR

Reduktimi i rrezikut nga fatkeqësitë natyrore është një fushë e cila gjithnjë e më shumë tërheq vëmendjen me qëllim gjetjen e modeleve më efikase të zbutjes së pasojave të këtyre fenomeneve. Fakti që shumë njerëz në të gjithë botën humbin jetën dhe pasuritë e tyre ekonomike për shkak të fatkeqësive natyrore të tilla si përmbytjet, …

FUSHATË NDËRGJEGJËSUSE MBI RREZIQET NATYRORE NË SISTEMIN SHKOLLOR PARAUNIVERSITAR Read More »

Komisioni i Mbrojtjes Civile – Katastrofat nuk njohin kufij 2

Në takimin me anëtarët e Komisionit të Mbrojtjes Civile #QarkuShkodër analizuam masat e marra për mirëmenaxhimin e situatave të pritshme emergjente vjeshtë-dimër (2021-2022).Diskutuam mbi gjetjet e monitorimeve dhe raportimeve mbi emergjencat dimërore të muajit Janar-Shkurt të këtij viti, si dhe bashkëndamë sfidat e operacioneve të shuarjes së zjarrit dhe në emergjencat verore.Nënvizuam rëndësinë e zbatimit …

Komisioni i Mbrojtjes Civile – Katastrofat nuk njohin kufij 2 Read More »

Komisioni i Mbrojtjes Civile

Komisioni i Mbrojtjes Civile #PrefekturaShkoder nisi punën e përbashkët në koordinim me shtabet e emergjencave pranë bashkive të #QarkutShkoder për menaxhimin e operacioneve në parandalimin dhe shuarjen e zjarreve. Prefektja e Qarkut Shkodër, në rolin e kryetares së Komisionit të Mbrojtjes Civile, sëbashku me Sektorin e Emergjencave Civile, kanë përditësuar Planin e Gadishmërisë me skenar …

Komisioni i Mbrojtjes Civile Read More »