Katastrofat nuk njohin kufij 2 InfoDay

Në kuadër të zbatimit të Projektit “Katastrofat nuk njohin kufij 2”, në datën 4 Nëntor 2022 u zhvillua një aktivitet informues në formën e “info day” në pedonalen përpara Bashkisë Shkodër. Ky aktivitet kishte në fokus informimin dhe ndërgjegjësimin e mëtejshëm të populates lidhur me situatat e fatkeqësive natyrore, kryesisht përmbytjet apo zjarret, duke tërhequr …

Katastrofat nuk njohin kufij 2 InfoDay Read More »