Analiza e Vjetore e Punës

Është zhvilluar në Institucionin e Prefektit të Qarkut Shkoder Analiza e Vjetore e Punës së këtij institucioni për vitin 2021, me pjesëmarrjen e Zv. Ministrit së Brendshme z. Besfort Lamallari, si dhe drejtoreshës së Drejtorisë së Çështjeve Vendore dhe Prefekturave znj. Alma Mele. Gjatë kësaj analize nga Sekretari i Përgjithëm i Institucionit u shqyrtua veprimtaria e …

Analiza e Vjetore e Punës Read More »